Bernat Costa i Manel Trias continuen com a caps visibles de la Jove

Imatge d’arxiu de Manel Trias i Bernat Costa
Avatar
26/01/2021 - 19:21h

La colla vilafranquina ha decidit que Costa segueixi com a cap de colla i Trias com a president durant dues temporades més

La Colla Jove de Vilafranca va celebrar divendres la seva assemblea anual de socis i sòcies, en format telemàtic, i amb l’assistència d’una trentena de persones, una assistència un 40% menor que l’habitual.

PUBLICITAT

El punt més important de l’ordre del dia era votar les noves candidatures, però en aquest cas només hi havia la candidatura continuista amb Bernat Costa com a cap de colla i Manel Trias com a president, que va ser aprovada per als propers dos anys.

Durant l’assemblea també es va fer balanç social i tècnic de la temporada 2020. Sense massa a exposar, es va fer esment, sobretot, de l’estratègia comunicativa, de les activitats i del merxandatge en un any en què la colla hagués commemorat el seu 10è aniversari. La part tècnica va ser merament testimonial degut a la situació sanitària derivada de la pandèmia per la Covid-19 que ha obligat a paralitzar els assajos i actuacions castelleres.

PUBLICITAT

Per la seva banda, Bernat Costa i Manel Trias van establir un únic objectiu pels propers 2 anys i que no és cap altre que recuperar l’activitat habitual de la colla, tant la social com la castellera i superar la massa social pre-pandèmia.

Tanmateix, es marquen dues alertes vermelles en aquest camí: la primera, el fet imprescindible de poder disposar d’un local per a poder assajar i, la segona, prioritzar la formació de nova canalla i gent jove.

També et pot interessar

Comentaris