Meritxell Puig engega un Verkami per publicar ‘La muerte de los perfectos’

21/01/2021 - 11:00h

En deu dies, gràcies a 41 mecenes, ja ha superat el primer objectiu i ara espera recaptar més fons per editar els dos volums de la col·lecció

Meritxell Puig (Sabadell, 1980), veïna de Pacs del Penedès, va engegar fa deu dies una campanya de micromecenatge a través del portal Verkami per poder editar dues noveŀles que ha escrit i que des de l’octubre passat ja estan en format e-book. Ara, però, ha posat en marxa aquest crowfunding per aconseguir 1.750 euros, necessaris per a la correcció i la iŀlustració dels dos llibres. L’autora ha tingut una agradable sorpresa, i és que en només deu dies ha superat la campanya. Ara espera poder aconseguir més diners per assumir els costos d’impressió i edició que ja té en marxa. De moment, en deu dies ha arribat a la xifra de 1.755 euros gràcies a 41 mecenes. Ara li queden 30 dies per augmentar-la.

Portades dels dos llibres

Puig va iniciar aquest projecte personal fa uns anys, i ara espera culminar-lo publicant les dues noveŀles. El món dels càtars va captivar aquesta penedesenca no només per les seves llegendes i misticisme, sinó per la tragèdia humana i cultural que van suposar. Així, La muerte de los perfectos consta de dues parts (El Pergamino i Recuérdame) que estan entrellaçades. La primera part de la història comença amb el descobriment d’un pergamí del segle XIII que farà que la vida de la Clàudia canviï per complet. Retrobar-se amb la memòria dels seus avantpassats desencadenarà inacabables emocions que la portaran a emprendre un viatge a terres occitanes.

El segon llibre portarà la protagonista de la història a una recerca obsessiva de la tomba dels seus avantpassats, un fet que desencadenarà a la seva vida diversos successos que la portaran a descobrir el seu paper real en tota aquesta història. Pel que fa al Verkami, hi ha diverses opcions per coŀlaborar-hi, i depenent de la quantitat el mecenes rebrà diferents recompenses. Meritxell Puig, que va estudiar Història i Arqueologia, espera tenir publicades les dues obres entre els mesos de març i abril.

També et pot interessar

Comentaris