El Teatre Casal acull el ballet “El Trencanous” a càrrec del Ballet de Barcelona

Avatar
20/01/2021 - 11:00h

En el repartiment de ballarins hi figura la vilafranquina Marina Solé en el paper de Clara, la protagonista

El Ballet de Barcelona actua aquest dissabte, a les 8 del vespre, al Teatre Casal amb el reconegut espectacle de ballet “El Trencanous”, un clàssic de Nadal que cada any  forma part de la programació nadalenca del Teatre Casal i que enguany, tot i els canvis de data i restriccions degut a la prevenció de la Covid-19, ha pogut trobar data aquest dissabte.

PUBLICITAT

Un fet destacable d’aquesta companyia que representarà el ballet, és que compta amb una ballarina vilafranquina que es va formar els seus primers anys a l’Escola de Dansa Assumpta Trens del Casal, la Marina Solé Albornà i que fa el paper de la Clara, la protagonista.

El clàssic ballet de Nadal “El Trencanous”, explica la història de la Clara, una valenta i atrevida jove que junt amb el seu Trencanous s’endinsa en un preciós viatge travessant una tempesta d’hivern fins a arribar al Món dels Dolços, on la protagonista descobreix una força interior que desconeixia tenir.

PUBLICITAT

Les entrades es poden adquirir a través de la pàgina web del Teatre Casal: www.teatrecasal.com o a les oficines de l’entitat de 17:00h a 20:00h.

Ballet de Barcelona

El Ballet de Barcelona  és la companyia de dansa clàssica i contemporània de Catalunya. Fundada sobre principis ètics estrictes, els seus fundadors i directors Carlos Renedo (Barcelona) i Chase Johnsey (Florida), van crear una companyia sota condicions empresarials modernes i basada en una gestió ètica. Tots dos amb una llarga trajectòria en el món de la dansa, incloent-hi grans companyies com Les Ballets de Trockadero, l’English National Ballet de Londres, o la Metropolitan Opera House de Nova York, han aconseguit establir, junt amb la directora associada Carolina Masjuan, la companyia que el país necessitava; sent aquesta ja un referent internacional i amb 50 ballarins de més de 20 nacionalitats. El Ballet de Barcelona es caracteritza per ser una companyia professional lliure d’expectatives corporals poc realistes, sense discriminació ètnica o de gènere, practicant tracte just, transparència i inclusivitat

També et pot interessar

Comentaris