Jordi Pessarrodona presentarà el seu llibre “Una qüestió de nassos” aquest dissabte a Vilafranca

15/01/2021 - 18:00h

L’acte serà a Cal Figarot i en acabar el comediant serà present a l’acte del Músics per la Llibertat

Aquest dissabte, a 2/4 de 7 del vespre, el comediant i pallasso Jordi Pessarrodona serà a la sala Oriol Rosell de Cal Figarot per presentar el seu llibre Una qüestió de nasos en un acte presentat per l’actriu i productora vilafranquina Clara Cols.

El 20 de setembre del 2017 a Jordi Pessarrodona se li va acudir posar-se un nas vermell al costat de la policia davant de la Conselleria de Governació. Aquest gest, que tantes vegades havia repetit amb Pallassos sense Fronteres amb soldats que anaven i venien del front de batalla en països en guerra com Croàcia, Bòsnia o Senegal, aquí, a Barcelona, li va complicar la vida. Allà on ell volia expressar pau i diàleg, alguns van interpretar odi, desafament i burla. Aquesta errònia interpretació va fer posar en marxa la maquinària repressiva de l’Estat espanyol i es va iniciar, així, una persecució judicial cap a Jordi Pessarrodona que encara dura en l’actualitat.

L’aforament de la sala serà limitat i s’aplicaran totes les mesures de seguretat necessàries. Després de la presentació del llibre, Pessarrodona serà present a l’acte dels Músics per la Llibertat, a les 8 del vespre a la plaça de la Vila.

També et pot interessar

Comentaris