Els Xicots organitzen un concurs literari pel Dia de la Dona

14/01/2021 - 18:26h

Substituirà l’Homenatge a les Heroïnes Anònimes, que enguany no es podrà celebrar per culpa de la pandèmia de la Covid-19

Els Xicots de Vilafranca han reformulat enguany l’Homenatge a les Heroïnes Anònimes que cada any organitzen pel Dia de la Dona, el 8 de març, ja que enguany no es podrà celebrar com sempre per culpa de la pandèmia de la Covid-19

Però la colla vermella no renuncia a l’acte i, per commemorar-lo, ni que sigui de forma diferent, han organitzat un concurs literari que podria tenir continuïtat durant els propers anys.

Segons han explicat, al certamen hi haurà dues categories d’edat (adults i joves d’entre 14 i 17 anys) i cada franja d’edat podrà participar-hi amb algun poema o amb un text de narrativa, d’un màxim de vuit folis.

La temàtica és lliure, però ha d’estar relacionada amb el Dia de La Dona i, per tant, al voltant de la igualtat de gènere. La colla valorarà la creativitat, l’originalitat, la qualitat literària i l’ús del llenguatge no sexista, així com el trencament d’estereotips i la defensa dels valors humans.

Els originals es poden presentar fins al 19 de febrer al correu electrònic xicots@xicotsdevilafranca.cat, i tres escriptors de Vilafranca formaran el jurat. El veredicte es donarà a conèixer diumenge 7 de març, i les obres guanyadores es publicaran a la web i xarxes socials de la colla castellera, entre altres.

També et pot interessar

Comentaris