Jazz Club Vilafranca presenta dissabte el quintet Afro Blue

14/01/2021 - 20:00h

El concert torna a canviar d’escenari i aquest cop es farà a l’Auditori Montserrat Junyent, a l’edifici de l’Ateneu Municipal

Jazz Club Vilafranca ha programat per aquest dissabte un concert novament fora del seu espai habitual, l’Auditori Vinseum, forçat per les restriccions per la Covid-19. Aquest cop serà l’Auditori Montserrat Junyent de l’Ateneu Municipal que acollirà el concert amb Afro Blue – 20 anys. Un quintet, nascut a Terrassa el 1999, que ofereix un jazz contemporani tenyit de ritmes llatins que arriba a l’espectador amb una gran naturalitat. Afro Blue es va estrenar en format trio, i després va evolucionar fins a convertir-se en el quintet actual. El seu repertori conté composicions pròpies i versions d’estàndards de jazz, temes del pop-rock, cançons d’autor i altres, sempre amb arranjaments en clau de Jazz-llatí i Groove.

Afro Blue reuneix uns solistes d’àmplia i dilatada carrera dins del Jazz català. Amb la música afroamericana com a referència, el grup s’endinsa de manera brillant en els ritmes llatins. Del 2002 ençà, han enregistrat 6 CDs, alternant les gravacions en directe amb les d’estudi. Per a celebrar els seus 20 anys d’existència, van enregistrar una actuació en directe a l’emblemàtica sala Jamboree de Barcelona. D’aquest concert en va sortir el seu últim treball discogràfic “Live at Jamboree. Afro blue 20 anys”. Durant l’any 2020 l’han presentat arreu de la geografia catalana i espanyola.

Per aquest concert no hi haurà venda anticipada per Internet i les entrades s’hauran d’adquirir a taquilla. La limitació d’aforament (únicament 50 places) ha portat al club a oferir reserves per correu electrònic, escrivint a l’adreça contacte@jazzclubvilafranca.cat. Des d’ahir s’atenen totes les peticions per rigorós ordre d’arribada, i fins a completar la capacitat.

També et pot interessar

Comentaris