ERC demana un treball conjunt al Penedès pels Fons Europeus

D’esquerra a dreta, Pol Pagès i Lluïsa Llop
13/01/2021 - 14:51h

Considera que cal presentar projectes comuns pel territori i demana que els consells comarcals i el delegat de la vegueria treballin per coordinar-ho

La presidenta d’ERC al Penedès, Lluïsa Llop, i el president del partit a l’Alt Penedès, Pol Pagès, han demanat aquesta setmana un treball conjunt de tot el Penedès per presentar projectes comuns per beneficiar-se dels Fons Europeus. Segons Llop, el territori té tres reptes principals com són la desindustrialització de la comarca, la crisi vitivinícola i la pandèmia i el que cal, segons Llop, “és que tant Consells Comarcals com delegat de la vegueria, i altres institucions supramunicipals, es posin a treballar per presentar projectes comuns que facin tirar endavant”.

Segons Pol Pagès, el que cal és donar “una resposta cooperativa entre les diferents administracions i per això apel·lem als agents del territori a posar-se a treballar perquè ens hi juguem tot”. Exigeixen que els Consells Comarcals i el delegat de la vegueria, Pere Regull, es posin al capdavant d’aquesta feina per coordinar els projectes.

“Estem en moments de descompte i creiem que hi ha una gran manca de lideratge perquè sinó ho perdrem tot”, ha afirmat Lluïsa Llop.

També et pot interessar

Comentaris