La plantilla d’Agromillora a Sant Sadurní denuncia que l’empresa els obliga a fer pauses i àpats a 4 graus sota zero

FOTO: AGROMILLORA
12/01/2021 - 21:51h

La UGT critica que l’empresa obligui els treballadors a sortir a l’exterior durant el descans i es negui a posar estufes

La plantilla d’Agromillora a Sant Sadurní denuncia que l’empresa dedicada a la comercialització de plantes agrícoles els obliga a fer les pauses i els àpats a l’exterior de les instal·lacions, fins i tot aquesta setmana, en plena onada de fred i neu, amb temperatures que aquesta setmana han arribat als 4 sota zero, segons denuncia la UGT en un comunicat.

Els menjadors estan tancats des del març per evitar contagis de covid-19. A les plantacions i hivernacles que gestiona Agromillora entre Sant Sadurní i Subirats, hi treballen 450 persones. Segons expliquen fonts sindicals, la direcció de s’ha negat a posar estufes o algun altre instrument perquè els treballadors no passin fred.

“L’empresa no els subministra res. Ni estufes ni calefactors ni res. Només han tret les màquines d’aigua i cafè a un terrat obert a l’exterior. I tota la plantilla està obligada a sortir a l’exterior en el seu temps de descans”, indiquen les mateixes fonts.

Comentaris