El grup del Centre porta l’obra “Homo Sapiens”, diumenge que ve a la sala gran

Avatar
03/01/2021 - 16:17h

Història, biologia, antropologia, psicologia i religió es barregen succeint un seguit de sorpreses

El Grup de Teatre del Centre de Llorenç del Penedès havia d’estrenar l’obra de teatre ‘Homo Sapiens’ el diumenge de Pasqua d’enguany. L’arribada del Covid-19, i l’aplicació de restriccions, van provocar-ne el seu ajornament. Els assajos es van haver d’anar adaptant a les mesures de seguretat vigents i canviants, fins i tot adaptant l’obra al context de pandèmia. Finalment es va poder estrenar a la Sala Gran del Centre el dia de Nadal amb l’aforament al complet i es va repetir dos dies després amb una molt bona taquilla i acollida. Les dues jornades van estar marcades per les mesures de seguretat aplicades i pel retrobament del públic amb una activitat teatral realitzada per la pròpia entitat. Aquest diumenge hi ha prevista una nova representació a 2/4 de 7 de la tarda.

PUBLICITAT

L’obra és una traducció i adaptació de la pel·lícula ‘The Man from Earth’ realitzada pel Grup de Teatre del Centre. El film fou dirigit per Richard Schenkman l’any 2007 i el guió es basa en l’obra pòstuma de Jerome Bixby. Aquest últim va ser un escriptor, guionista i editor nord-americà conegut sobretot per les seves obres de ciència ficció. Curiosament la majoria de vegades ocultava el seu nom darrera varis pseudònims diferents.

PUBLICITAT

Homo Sapiens et submergeix en diferents èpoques històriques a través del diàleg del seu protagonista amb els seus amics. Una nit inoblidable on John Oldman fa una sorprenent revelació als seus ex companys de feina de la universitat: diu ser un home del Paleolític Superior que ha sobreviscut fins a l’època present. Aquesta premissa permet encetar interessants temes de conversa per intentar destapar la suposada invenció cavernícola. Història, biologia, antropologia, psicologia i religió es barregen succeint un seguit de sorpreses. Les entrades ja es poden adquirir al web www.elcentre.cat.

També et pot interessar

Comentaris