Arriba a Cal Bolet de Vilafranca la Producció Nacional de Circ

02/01/2021 - 17:14h

“Estat d’emergència” és la primera producció nacional de circ que gira per Catalunya

El proper diumenge 10 de gener, a les 7 de la tarda, al Teatre Cal Bolet arriba un projecte que forma part d’una de les iniciatives de l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC) dins del Pla d’impuls del circ 2019-2021.

“Estat d’Emergència” s’ha convertit en una realitat. Arriba la primera producció nacional de circ: una iniciativa destinada a potenciar l’activitat del circ català.

Un espectacle que ha acabat creant-se en plena emergència sanitària, pensat per mostrar-nos, a través del circ, com veuen el món i com s’enfronten als problemes d’un planeta a punt del col·lapse els i les joves artistes d’avui.

La Producció Nacional de Circ compta amb la participació del Departament de Cultura de la Generalitat i el Grec Festival de Barcelona, amb la coordinació de La Vela de l’Estruch de Sabadell i les aportacions dels principals espais escènics municipals de Catalunya, entre els quals hi ha el teatre Cal Bolet. Les entrades es poden adquirir a través del web http://espectacles.vilafranca.cat.

També et pot interessar

Comentaris