La Camerata Penedès presenta ‘Haydn en Do’

Avatar
31/12/2020 - 16:53h

La bellesa i l’elegància del classicisme arriben el proper 9 de gener a l’Auditori de Vilafranca

El dissabte 9 de gener, a les 7 de la tarda, a l’Auditori de Vilafranca es tanca la temporada musical de setembre’20 a gener’21 amb el concert ‘Haydn en Do’. Un passeig pel classicisme, amb la Camerata Penedès.
La Camerata Penedès ofereix en aquest programa un camí sonor per la segona meitat del segle XVIII. Una època desbordant de llum, simetria i elegància sense precedents.

PUBLICITAT

De l’herència barroca de la Simfonia en sol menor de J.C. Bach (als albors del classicisme), marxem cap a un Mozart ja madur amb el seu Adagio i Fuga per a cordes.

El vilafranquí Amat Santacana serà el solista d’un dels concerts més virtuosos i exigents del repertori per a violoncel. El ‘Haydn en Do’, és una obra d’intenses melodies i elaborats acompanyaments, tot amb molt de color i vitalitat pròpies d’aquest període.

PUBLICITAT

Amat Santacana va estudiar violoncel a Barcelona, Salamanca, Viena i Zuric, on va obtenir un màster en interpretació sota el mestratge de Roel Dieltiens. Amb el seu mestre va gravar les sonates per a violoncel i continu d’A. Vivaldi. Fundador del Qvixote Quartet amb qui ha actuat arreu d’Europa i Sudamèrica, actualment és professor de música de cambra al Conservatorio Superior de Música de Castilla y León. Col·labora com a violoncel solista regularment amb la Camerata Penedès, l’orquestra resident de l’Auditori Municipal de Vilafranca.

Les entrades es poden adquirir a espectaclesvilafranca.cat

També et pot interessar

Comentaris