El vilafranquí Armand Beneyto busca mecenes per publicar la seva primera novel·la

31/12/2020 - 11:42h

Es pot contribuir adquirint l’obra que es publicarà per Sant Jordi a través de dos sistemes

El vilafranquí Armand Beneyto ha engegat una campanya de micromecenatge amb l’objectiu de publicar la seva primera novel·la titulada Paraules al Vent. La intenció de l’autor és publicar el llibre per Sant Jordi del 2021 en una edició que anirà a càrrec de l’editorial vilafranquina Edicions i Propostes Culturals Andana. La campanya consisteix en la venda anticipada d’exemplars. Beneyto parla del seu somni per poder veure publicada la seva novel·la i la manera de col·laborar és adquirint l’obra per avançat al preu de 16€.

Es pot fer mitjançant transferència al compte número ES46 2100 3562 2321 0031 9632 o bé també es pot fer un bizum per aquesta quantitat al número de telèfon 607 204 672. Es demana que s’indiqui el nom i cognom i el telèfon i abans de Sant Jordi l’autor farà arribar la informació sobre com recollir l’exemplar dedicat i signat.

La sinopsi

El Jaume Fornells Mascaró, fill únic d’una família modesta -el seu pare era el timoner d’una barca de pesca-, amb vint anys és un noi molt ben vist al poble i al mateix temps un bon estudiant. Però tot de cop, la vida li fa un tomb i és acusat de la mort i la violació de la Mireia, una noia de 18 anys filla d’una família benestant del poble. Ni el fiscal ni el jutge no tenen cap mirament per acusar-lo, el Jaume no ha pogut demostrar on era a l’hora en què es va cometre el crim. El condemnen a 25 anys de presó i compleix la pena, íntegrament a la presó Model de Barcelona. A la presó hi viu moments d’angoixa i esfereïment que suporta estoicament. Es relaciona amb els presos comuns i també amb els presos polítics; coneix personatges importants com ara un jove Jordi Pujol i, el que seria el darrer assassinat de la dictadura, Salvador Puig Antic amb qui comparteix algunes estones. També des de la finestra de la seva cel·la es testimoni lluny de les protestes de Lluís Maria Xirinacs…

Un cop complerta la pena, el Jaume, en sortir de la presó i malgrat el rebuig social farà tot el possible per reobrir el seu cas i demostrar la seva innocència.

També et pot interessar

Comentaris