El nou institut ja iniciarà les classes als mòduls del Molí d’en Rovira

Imatge actual dels barracons del nou institut de Vilafranca
Judit Benages
31/12/2020 - 06:00h

Els alumnes han fet el primer trimestre del curs a l’escola Pau Boada perquè l’equipament vilafranquí no estava encara a punt

El nou institut de Vilafranca començarà les classes del segon trimestre ja on li pertoca: als mòduls prefabricats situats al carrer La Vinya número 25, al barri del Molí d’en Rovira. Així ho ha anunciat la directora del centre, Montserrat Valle, després d’haver de cursar el primer trimestre a l’escola Pau Boada, a qui agraeix la cessió dels seus espais.

PUBLICITAT

Cal recordar que el nou equipament educatiu havia de començar el mes de setembre, teòricament, en uns terrenys municipals del Molí d’en Rovira, però la pandèmia va fer que la construcció dels mòduls anés amb retard i els alumnes han hagut de fer els tres primers mesos de classe al Pau Boada.

El centre començarà amb dues línies de primer d’ESO i amb els anys comptarà amb els quatre cursos de secundària obligatoris.

PUBLICITAT

Amb aquest seran ja cinc els centres que a Vilafranca oferiran secundària d’oferta pública: l’Eugeni d’Ors, l’Institut Alt Penedès, el Milà i Fontanals, l’institut Nou de la Girada i ara aquest cinquè del barri del Molí d’en Rovira.

Cal recordar que durant l’anunci de la posada en marxa d’aquest nou centre educatiu, ara fa un any, l’alcalde Pere Regull, va explicar que es tracta d’un nou concepte de construcció modular que s’instal·la amb vocació definitiva, ja que els mòduls quedaran integrats en la construcció definitiva del centre.

També et pot interessar

Comentaris