Nous horaris per veure l’espai Insòmnia i el personatge Gemínid

30/12/2020 - 12:40h

Les dues principals novetats del Nadal a Vilafranca han canviat lleugerament els seus horaris per aquests propers dies

Les novetats d’aquest Nadal a Vilafranca l’espai expositiu anomenat Insòmnia i el personatge itinerant Gemínid modifiquen lleugerament els seus horaris. L’espai Insòmnia o casa dels somnis de Nadal, que sesituarà al local de Cal Monsarro, a la plaça Constitució, núm. 4, estarà obert els dies 30 de desembre i 2 (només tarda), 3, 4 i 5 (només matí) de gener en horari d’11 a 13h i de 17.30 a 20.30h.

Insòmnia es defineix com un indret surrealista on els somnis són tangibles, s’hi podran trobar elements de l’imaginari vinculat al fred i a  la celebració del Nadal. L’accés serà lliure i gratuït, si bé estarà regulat per garantir la distància entre els visitants i l’aforament legal del local. Serà obligatori l’ús de la mascareta i rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic en entrar a l’espai expositiu.

L’altra novetat d’aquestes festes serà el personatge del Gemínid, un particular estel fugaç itinerant que farà de missatger de totes les coses que passen a Vilafranca durant les festes de Nadal. Es passejarà pels carrers del Centre amb un vehicle fantàstic escampant notícies i, al seu pas, els infants podran donar les cartes que tenen preparades per als Reis d’Orient i les farà arribar a la Fàbrica de Joguines per tal que es vagin preparant els regals que els nens i nenes hagin demanat.

El Gemínid recorrerà els carrers del Centre el 30 de desembre i 2 (només tarda), 3, 4 i 5 (només matí) de gener, de 10.30 a 12.30h i de 18.30 a 19.30h.

També et pot interessar

Comentaris