Atracció pel Baix Penedès

Avatar
29/12/2020 - 16:30h

El Consell Comarcal del Baix Penedès presenta la nova web de turisme per esdevenir una finestra de la comarca arreu del món

El Consell Comarcal del Baix Penedès ha presentat aquesta setmana una nova web turística, una eina que vol ser una finestra al món per donar visibilitat al territori i als seus atractius turístics.

La nova web de Turisme posa de valor el paisatge, la gastronomia, la cultura, l’esport i l’enoturisme de quilòmetre 0. És una pàgina web dinàmica, que ha d’anar creixent i actualitzant-se constantment amb la coordinació de tots els ajuntaments. La web compta amb un apartat d’agenda on s’informarà de tots els actes, fires i dates assenyalades. Si un establiment o productor vol aparèixer, només s’ha de posar en contacte amb l’Àrea de turisme del Consell Comarcal.

PUBLICITAT

El vicepresident i Conseller comarcal de Turisme, Jaume Casañas, ha destacat “la importància de disposar d’aquesta eina per poder mostrar la especificitat de la identitat turística de la comarca, el Penedès que toca el mar i que vol enriquir la identitat del Penedès. Per això es treballa coordinadament amb el Consorci Turístic del Penedès i també amb el Patronat Turístic de la Costa Daurada”. També ha explicat que tot i ser una web pensada per a donar-se a conèixer a l’exterior, també ho és per a la gent del territori, perquè coneguin de primera mà els atractius de la comarca.

Aquesta era una de les línies prioritàries d’actuació d’aquesta legislatura al Consell Comarcal del Baix Penedès en el marc del Pla d’Actuació de Turisme 2020 del Consell Comarcal i finançat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, el Consell Comarcal del Baix Penedès ha contractat els serveis d’una empresa de reconegut prestigi, per dur a terme el que és ja la nova web de turisme del Baix Penedès.

L’empresa encarregada de confeccionar la nova web de turisme de la comarca ha estat Morethansites, amb un resultat més que satisfactori. S’ha realitzat una feina exhaustiva i laboriosa, en estreta coordinació amb l’Àrea de turisme del Consell Comarcal, les oficines de turisme dels municipis i els ajuntaments de la comarca, que ha permès crear una web de turisme de la comarca molt completa i acurada i a la vegada atractiva i útil.

La web pretén aglutinar tota l’oferta turística de la comarca de manera pràctica i àgil, posant en relleu els seus atractius, tant de costa com d’interior, i proporcionant una experiència gratificant a aquelles persones que hi naveguin, i desitgin planificar la seva visita fent ús d’aquest mitjà.

Tenint en compte l’actual crisi que estem vivint i els seus confinaments, el president del Consell Comarcal Joan Sans valora molt positivament apostar per aquestes accions i projectes que permeten posicionar turísticament la comarca, valorant que durant els propers mesos, serà molt important el turisme de proximitat.

PUBLICITAT

Vídeo promocional
Per altra banda, en el Pla d’Actuació de Turisme 2020 del Consell Comarcal del Baix Penedès (CCBP) i finançat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, el CCBP ha reprès la campanya turística ‘Baix Penedès, Et toca!’, amb la producció d’un nou vídeo de 2 minuts de durada de promoció turística de la comarca.

El Departament de Turisme del Consell Comarcal del Baix Penedès ha rebut una subvenció de 1.346 euros que va sol·licitar per a programes concrets i activitats de promoció turística al Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

Aquesta subvenció ha permès finançar el nou vídeo de la campanya presentada fa uns dies i la seva difusió a les xarxes socials Facebook, Instagram, YouTube i pàgines web.

Jaume Casañasha explicat els motius que han impulsat a presentar la campanya: “L’actual crisi que vivim, tant social, com sanitària i econòmica, han fet reduir els ingressos derivats del turisme a la nostra comarca, i per tant, cal seguir treballant, ara més que mai, i aprofitar tots els recursos que se’ns ofereixen des de l’Administració Pública, i que té com a finalitat promoure el Baix Penedès aquests mesos, per desestacionalitzar el turisme”.

També et pot interessar

Comentaris