Suspensió de les activitats a l’aire lliure a Vilafranca pel vent

Imatge d’arxiu d’una de les ventades viscudes a Vilafranca
Avatar
28/12/2020 - 11:48h

Protecció Civil informa que hi ha zones del litoral central i nord on es poden donar ratxes superiors als 20m/s

L’Ajuntament de Vilafranca suspèn les activitats a l’aire lliure amb motiu de la fase d’alerta del Ventcat en què es troba la comarca. Protecció Civil ha comunicat aquest matí una actualització de la fase d’alerta informant de l’afectació a dia d’avui a bona part de Catalunya i amb especial a les zones del litoral central i nord on es poden donar ratxes superiors als 20m/s.

PUBLICITAT

Els Tallers d’arts i oficis que aquest matí havien d’iniciar-se, ajornen la seva activitat fins demà. Es tracta d’un itinerari de quatre tallers vinculats en la temàtica de l’art i els oficis en què els infants aprendran diferents tècniques plàstiques relacionades amb els oficis de joieria, ceràmica, art i disseny.

PUBLICITAT

Els tallers, que van destinats a infants de 5 a 12 anys, iniciaran l’activitat demà enlloc d’avui com estava previst. D’altra banda, se suspenen totes les activitats esportives programades en les instal·lacions esportives a l’aire lliure, durant tota la jornada. Les activitats programades en instal·lacions cobertes es mantindran amb normalitat

També et pot interessar

Comentaris