La Polifònica prepara un concert de Sant Esteve excepcional

Imatge d’un assaig a l’església de Sant Francesc | Polifònica
Avatar
09/12/2020 - 16:30h

Sota el títol “Sant Esteve in extremis”, el programa del concert consistirà en cançons de Nadal i d’autor tradicionals

La Polifònica de Vilafranca informa que el proper dia 26 de desembre té previst efectuar el tradicional Concert de Sant Esteve a dos quarts de vuit del vespre a l’Auditori Municipal de Vilafranca. En aquests moments la coral està preparant el concert fent els assaigs a l’església de Sant Francesc en dos grups de 20 persones.

PUBLICITAT

El programa del concert, amb el títol de Sant Esteve in extremis consistirà en cançons de Nadal d’autor i tradicionals, sota la direcció de David Hernàndez Urpí i amb la col·laboració del pianista Gerard Morató i Vinyes. Volgudament s’ha posat aquest insòlit i una mica irònic títol, ateses les excepcionals circumstàncies que travessa l’activitat social en general i els actes culturals en particular.

Tanmateix, la Polifònica no ha volgut deixar d’acudir a la cita tradicional del 26 de desembre amb el seu públic, en un Auditori amb aforament limitat i amb totes les mesures de seguretat que requereix l’actual context sanitari.

PUBLICITAT

Es poden adquirir localitats anticipadament als establiments Tintoreria Juncosa, carrer de la Parellada 61, Torrons Garcia Sirvent, carrer del Carme 3, i Floristeria El Parquet, carrer de Sant Joan 8. També el mateix dia del concert, a l’Auditori Municipal una hora abans de l’inici.

També et pot interessar

Comentaris