El guitarrista Dani Pérez actua amb el seu trio a la sessió del Jazz Club Vilafranca

Avatar
08/12/2020 - 18:58h

Per respectar les restriccions per la Covid-19 l’actuació serà dissabte de manera excepcional al Teatre Casal

Aquest dissabte torna una sessió de Jazz Club Vilafranca amb un canvi important. L’escenari no serà l’habitual de l’Auditori de Vinseum sinó la Sala Gran de la Societat “La Principal”, el Casal, a les 20.30h. Degut a aquests canvis, no hi ha venda anticipada per Internet i les entrades s’hauran d’adquirir totes a taquilla. És per això que es demana que el públic arribi amb temps, atesos tots els tràmits que cal seguir per causa de les restriccions.

PUBLICITAT

Concert amb sorpresa

L’actuació anirà a càrrec de Dani Pérez & Benet Palet amb una producció diferent a l’habitual, tant per la novetat de l’espai com per la predisposició del grup a canviar alguns conceptes a l’escenari. Així, el concert tindrà una sorpresa pels assistents, que no s’ha revelat però que tindrà el seu impacte entre els assistents.

Fa vint anys, el guitarrista Dani Pérez va formar el seu trio amb uns companys de viatge que son referència absoluta al nostre País: el contrabaixista David Mengual i el bateria David Xirgu. Amb el pas del temps, el grup s’ha retrobat en múltiples aventures musicals, artísticament
no exemptes de risc. Emparat en el disc “Resumen” (Underpool, 2017), el grup experimenta amb un catàleg de composicions pròpies que, essencialment, volen transmetre claror i sintaxi, tot enfrontant-se als reptes interpretatius que els suggereix cada nova actuació. En el seu tercer disc com a líder, Dani Pérez ha enregistrat unes composicions que sorgeixen de les seves vivències, desitjos i anhels més íntims, on s’hi descriu l’univers que l’envolta i ens mostra el seu poderós llenguatge, tan admirat pel públic.

PUBLICITAT

Mengual i Xirgu, també motors del projecte, mostren la seva complicitat i esdevenen els interlocutors perfectes, convertint la música del trio en el referent de tota una generació de músics. En aquesta actuació, s’hi incorpora el trompetista Benet Palet, un dels “enfants terribles” d’aquest instrument al País, posseïdor d’un esperit poètic i estimulant que, tot sovint, desemboca en fraseigs totalment lliures. La seva aportació serà un dels al·licients de la vetllada, que promet molts moments emocionants.

També et pot interessar

Comentaris