Una programació de luxe omplirà la setena edició del solidari MUSiCVEU Festival

04/12/2020 - 11:12h

El festival comptarà amb noms tant rellevants com Suu, el popular Peyu, els Gospel Messengers, Carla Motis Quartet & Andrea Motis Featuring Chamorro o The Hanfris Quartet, entre altres

La nova edició del MUSiCVEU arrancarà el dissabte 16 de gener del 2021 a amb un gran concert a càrrec de la formació Gospel Messengers que tindrà lloc a la Basílica de Santa Maria de Vilafranca del Penedès.
El Festival MUSiCVEU organitzat per la Fundació Pinnae continua amb el seu vessant solidari destinant enguany part de la seva recaptació al Rebost Solidari de l’associació RESSÒ que treballa en la distribució d’aliments a famílies necessitades El Festival, que arriba a la setena edició, oferirà una programació de 10 espectacles de grandíssim nivell i d’actualitat en el panorama musical i per primera vegada diverses actuacions es traslladaran a diferents espais de Vilafranca i comarca. A partir d’avui ja es poden adquirir les entrades als diferents concerts a través de la web www.musicveu.cat i a la taquilla del Fòrum Berger Balaguer.

Una programació de luxe

Un bon exemple d’aquest cartell de luxe que presenta enguany el Festival és el concert que oferirà la més que coneguda Suu, un fenomen musical que han nascut gràcies a les xarxes socials, també comptarà amb l’actuació de l’humorista Peyu conegut per les seves aparicions en ràdio, televisió i teatre. La Sant Andreu Jazz Band, que enguany celebra el seu 15è aniversari, The Hanfris Quartet, és un grup vocal masculí que ajunten les seves capacitats per oferir un concert d’alta qualitat tècnica i interpretativa que els ha aportat molts reconeixements durant aquests deu anys. Aquest són uns exemples de l’excel·lent i amplia del Festival.
La clausura del Festival serà el 21 d’agost als jardins de les Caves Rovellats on actuarà la coneguda formació amb Carla Motis Quartet & Andrea Motis featuring Chamorro.

Moltes són les raons per considerar que el MUSiCVEU és un Festival amb un segell únic i gràcies a això s’ha anat consolidant al llarg de les sis darreres edicions com una proposta cultural ferma que va més enllà del Penedès i que ha aplegat milers d’espectadors. Des de l’edició del 2017, el Festival organitzat per la Fundació Pinnae, s’hi va afegir el vessant solidari que enguany tindrà continuïtat en l’entitat el Rebost Solidari de l’associació RESSÒ.

Programació de luxe a preus populars

Els espais on se celebraran els 10 concerts també serà un dels grans atractius del MUSiCVEU Festival, per una banda l’auditori Fòrum Berger Balaguer amb un excel·lent equipament per gaudir de la música en directe de manera confortable i per l’altra banda espais com la Seu dels Castellers de Vilafranca Cal Figarot, la seu dels Falcons de Vilafranca, la Basílica de Santa Maria, Teatre El Casal i per acabar els jardins de les Caves Rovellats que tots formaran part de les actuacions d’aquesta edició del MUSiCVEU.

El preu de les entrades oscil·la entre 10 i 15 euros, imports pensats perquè tothom pugui assaborir la millor música a preus populars i SER EL REGAL PERFECTE  PER  NADAL O REIS.

Les entrades es podran comprar tant a la taquilla del Fòrum Berger Balaguer com a través del web del MUSiCVEU

Entrades a:

  • www.musicveu.cat
  • A les taquilles Fòrum Berger Balaguer: De dijous a diumenge de 18 a 20 hores – Festius també de 12 a 14 hores.

També et pot interessar

Comentaris