Centre Vila sortejarà 5.000 euros en targetes regal

03/12/2020 - 17:00h

Repartirà 25 targetes de 200 euros entre els clients que hagin fet servir la targeta de Vilafranca Comerç de l’1 de desembre al 5 de gener

L’associació de comerciants Centre Vila sortejarà un total de 5.000 euros repartits en 25 targetes regal valorades en 200 euros cada una entre els clients que hagin fet servir la targeta de Vilafranca Comerç de l’1 de desembre i el 5 de gener de 2021. “Així és com els comerciants del Centre Vila volen agrair la fidelitat dels clients que aposten pel comerç local aquesta campanya de Nadal”, tal com ha explicat Yolanda Lezcano, dinamitzadora de Centre Vila i promotora de la campanya.

Les empreses AXA i Autocam se sumen una vegada més a la promoció del comerç de Vilafranca i aquest any entregaran targetes regal per bescanviar als comerços adherits a Vilafranca Comerç com a mostra de suport a les empreses locals.

La presidenta de l’associació, Marta Vivas, assegura que “l’objectiu de la campanya és reforçar la línia de promoció del comerç de proximitat que Centre Vila ja va iniciar amb la primera desescalada a l’estiu, i dinamitzar el centre de Vilafranca com a espai de compra segur en el context actual de pandèmia”. Per això, l’associació Centre Vila regala per aquesta campanya de Nadal mascaretes per als treballadors que fan atenció al públic i gel hidroalcohòlic per a les botigues com a mesura d’higiene i seguretat envers els clients.

A més, des de l’associació es repartirà, el tradicional element decoratiu creat pels alumnes de la Fundació l’Espiga de Vilafranca. La relació de complicitat entre l’associació Centre Vila i la Fundació l’Espiga ja fa anys que dona fruit de diferents formes que posen de relleu el compromís social del teixit comercial i la voluntat de la Fundació d’implicar els seus alumnes en la quotidianitat de la vila.

Aquesta campanya de Nadal l’associació de Comerciants i Professionals Centre Vila ha hagut d’aparcar la instal·lació de la pista de gel, com era tradició en aquestes dates, a causa de les restriccions i els protocols Covid marcats des de la Generalitat.

També et pot interessar

Comentaris