Els Falcons celebraran el seu 61è aniversari de manera virtual

Imatge d’arxiu d’una actuació dels Falcons al Casal de Vilafranca
03/12/2020 - 20:00h

Pel pregó, que es farà demà divendres al vespre, la colla vilafranquina ha preparat un vídeo amb paraules de tots els pregoners

Els Falcons de Vilafranca celebren 61 anys i, tot i que la pandèmia de la Covid-19 no deixa fer gairebé cap activitat presencial, i molt menys actuacions, la colla no ha volgut renunciar als actes més tradicionals, que passaran a ser virtuals i es podran veure a través del canal de YouTube de la colla. Així, demà divendres, a les 20.30, hi haurà un pregó molt diferent de l’habitual. I és que l’entitat ha editat un vídeo del qual formaran part pràcticament tots els pregoners i pregoneres d’aquests 61 anys, que han enviat unes paraules a la colla vilafranquina.

Després del pregó, hi haurà brindis i xeflis, també virtual. Dimarts, a les 12, encesa de la tronada que anunciarà l’actuació, que es podrà seguir en streaming, i Marxa dels Falcons interpretada pels grallers dels de la faixa verda.

Tot seguit, també en format virtual, actuació dels Falcons i exFalcons de Vilafranca, que consistirà en un vídeo dels millors moments de les jornades dutes a terme fins ara cada dia 8 de desembre al Casal de Vilafranca.

Finalment, cal destacar que des d’aquest diumenge i fins dimarts la plaça de la Vila estarà engalanada per l’ocasió i, per tant, val la pena passar-hi a donar-hi un cop d’ull.

També et pot interessar

Comentaris