Divendres s’obre el Mercat de Santa Llúcia de Vilafranca

Avatar
02/12/2020 - 17:50h

Enguany la fira canvia d’ubicació i estarà situada a la plaça Jaume I fins el dia 13 de desembre, amb totes les mesures de seguretat oportunes

S’acosten les festes de Nadal, i la millora de la situació sanitària ha permès  finalment que es puguin celebrar les fires-mercat de Nadal a Vilafranca amb un format i unes mesures adaptades a la normativa actual.

PUBLICITAT

La primera fira-mercat que se celebra és la de Santa Llúcia, que tindrà lloc del 4 al 13 de desembre, amb un nou emplaçament,  aquest any a la plaça Jaume I. El mercat nadalenc obrirà de 10 a 20h de dilluns a dijous, i fins a les 20.30h divendres, caps de setmana i festius.

S’hi podran trobar parades d’articles típicament nadalencs, com ornamentació floral i de Nadal, tions, figures pel pessebre, avets, tot tipus de decoració nadalenca, llaminadures i  parades d’artesania (artesania alimentària,  bijuteria, joieria, cosmètica, decoració, ganxet, personalització de regals, etc).

PUBLICITAT

Enguany no hi haurà els tradicionals tallers de Santa Llúcia o les actuacions musicals però la zona estarà ambientada amb una il·luminació especial de Nadal. Destaca com a novetat la il·luminació de la basílica de Santa Maria, on s’hi projectaran elements nadalencs que aniran canviant al llarg de tot el Nadal.

La fira-mercat comptarà amb totes les mesures de seguretat per tal d’evitar el risc de contagi de la Covid-19.

També et pot interessar

Comentaris