Guillem Estadella estrena dijous el seu segona espectacle “Quin pollastre”

01/12/2020 - 14:00h

El jove còmic cunitenc presenta, en tres sessions a la sala Barts de Barcelona, el seu “show” terapèutic i carregat de rialles

Finalment Guillem Estadella estrena aquest dijous a la sala Barts de Barcelona el seu nou espectacle. Tot plegat, després que les funcions previstes per al mes de novembre se suspenguessin, a causa de les mesures imposades pel Govern de la Generalitat. D’aquesta manera, el còmic cunitenc inaugurarà residència al Paral·lel barceloní, amb funcions els dies, 3, 10 i 17 de desembre a les 20.15 h. Les entrades per a les dues funcions ja estan a la venda al web de la sala. En aquest nou espectacle, Estadella torna a anar de la mà de la productora, MPC Management, amb qui ja va presentar el seu primer espectacle, ‘Estoy Madurando’.

El ‘show’: ‘Quin Pollastre!’

Fart del món de la comèdia, Guillem Estadella, decideix apartar-se’n i fer un canvi de vida. És en aquell moment quan, un diumenge fent cua en una rostisseria, se n’adona que aquell és l’ofici de la seva vida. Una visita que marca un punt d’inflexió, provocant que l’humorista obri la seva pròpia rostisseria: Pollastres a l’Astadella, el punt inicial del nou espectacle d’Estadella. Un ‘show’ per fer teràpia parlant dels pollastres que tots hem viscut a la vida. Fa unes setmanes, Guillem Estadella va dur a terme una acció reivindicativa en un tren de Rodalies. El còmic es va proposar estrenar l’espectacle en un vagó de tren, per posar en evidència que el teatres estiguessin tancats i els transports públics continuessin circulant al 100%. Finalment, la seguretat de Renfe va frustrar l’estrena i Estadella no va poder actuar.

Aquest és el segon espectacle de Guillem Estadella després de ‘Estoy Madurando’, estrenat ara fa un any al Teatre del Raval de Barcelona, amb gairebé una vintena de funcions. Un espectacle en què, Estadella aprofitava la seva curta edat per relatar la seva maduració, reflexionant sobre diferents aspectes del nostre dia a dia.

També et pot interessar

Comentaris