L’Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer presenta l’exposició “Cuirasses”

Avatar
26/11/2020 - 12:00h

L’artista igualadina Teresa Riba ofereix a partir de divendres una exposició que se centra en la figurativa imatge de la dona

L’Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae, acollirà les properes setmanes una exposició sota el títol “Cuirasses”, de l’artista igualadina Teresa Riba. La mostra obre portes aquest divendres i es podrà visitar fins al 10 de gener del 2021.

PUBLICITAT

Teresa Riba se centra en la figurativa imatge de la dona des de l’escultura i el dibuix en aquesta mostra, on l’artista reflexiona sobre la identitat, els sentiments i la persona tant en l’aspecte físic com l’emocional.

Obres realitzades en guix, bronze i altres materials, però amb detalls d’altres materials que les complementen, fent de cadascuna de les peces treballs que fan referència als obstacles a la vida de la dona i representant una cuirassa que tant la pot protegir com tancar-la en si mateixa en un infinit de sentiments. Aquestes peces, que estableixen una comunicació amb l’espectador, evoquen moltes preguntes a qui les observa, però són les seves experiències personals les que acaben donant un sentit únic a l’escultura.

PUBLICITAT

Cada una transmet històries diferents, de cuirasses i bloquejos, de mirades i sentiments, però amb les portes obertes a l’alliberament i a l’esperança.
L’exposició “Cuirasses” mostra la dona amb totes les seves pors, inquietuds, dificultats i tristeses, que deixen a la imaginació de l’espectador el seu final.

La mostra es podrà visitar a l’Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae fins al 10 de gener del 2021 en horari de dijous a dissabte de 18h a 20h i diumenges i festius de 12h a 14h i de 18h a 20h.
L’aforament serà limitat segons la normativa vigent i amb entrada lliure i gratuïta. És obligatori l’ús de mascareta per accedir a l’espai.

També et pot interessar

Comentaris