Pemi Rovirosa edita el quart senzill del nou disc

El guitarrista dels Lax’n’Busto Pemi Rovirosa.
Avatar
24/11/2020 - 16:45h

‘Algún día’ surt al mercat aquest dimarts i l’artista del Vendrell hi parla de pensaments, records i moments viscuts

Aquest dimarts, 24 de novembre, surt al mercat el quart senzill del nou i primer disc en solitari del guitarra del grup Lax’n’Busto Pemi Rovirosa, treball que s’editarà a principis del 2021. Titulat ‘Algún día’, l’artista del Vendrell hi parla no només de la soledat, que també, sinó de pensaments, records i de moments viscuts, a més d’intentar imaginar el que significa un simple comiat i el que comporta tot just després.

PUBLICITAT

Així, des de la discogràfica de Rovirosa, RGB Suports, també s’explica que el nou tema “tracta sobre l’absència, una il·lusió portada a alguna cosa tangible, que es pot veure, quan una persona imagina i somnia un altre món amb una altra, sense condicions, sense lleis, amb llibertat”. “És una cançó per sentir-la entre realitat i ficció”, afegeix.

‘Algún día’ ha comptat amb la participació, a més del guitarrista vendrellenc, d’Adrià Farré als teclats i veus, de Nerea Bassart a les veus i de Kike Ordax als saxos.

PUBLICITAT

La portada del nou senzill és una il·lustració obra de Santipérez, el qual hi ha reflectit el caos sota l’espera d’un personatge a casa seva, en aquest cas, Javier Gil.

També et pot interessar

Comentaris