Dilluns comença la venda d’entrades per a la Fàbrica de Joguines de Vilafranca

L’entrada de la Fàbrica de Joguines del Patge Raimon. FOTO: Fèlix Miró
17/11/2020 - 19:42h

El preu dels tiquets serà de 4 euros els adults i 2 euros els infants fins als 12 anys, una mica més econòmiques que l’any passat

A partir del proper dilluns 23 de novembre ja estaran a la venda de forma online les entrades per visitar la Fàbrica de Joguines del Patge Raimon, que tornarà a obrir les portes els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre de 2020 i 2, 3 i 4 de gener de 2021.

La Fàbrica de Joguines del Patge Raimon és un indret ple d’il·lusió i màgia situat en un antic celler de vi del carrer del Comerç núm. 29 de Vilafranca. Enmig d’una activitat frenètica, els divertits personatges que treballen a la fàbrica s’encarreguen d’ordenar totes les cartes que han enviat les nenes i els nens als Reis d’Orient, i d’organitzar les comandes perquè la nit de Reis cadascú rebi el seu regal.

Les entrades de la Fàbrica de Joguines es podran comprar exclusivament online al web https://entrades.vilafranca.cat/ i el preu serà de 4€ els adults i 2€ els infants (de 3 a 12 anys). Les persones adultes només podran comprar entrades si van acompanyades d’almenys 1 infant, amb un màxim de 2 adults i 4 infants per compra. Tots els infants i menors hauran d’anar acompanyats d’una persona major d’edat.

Enguany, la visita a la Fàbrica de les Joguines s’ha adaptat a tots els protocols sanitaris. El públic accedirà a l’interior de la fàbrica en franges de 15 minuts i en grups molt reduïts de nuclis familiars o de convivència per tal que durant el recorregut es guardin les distàncies establertes en els protocols de prevenció de la COVID-19. Així mateix, serà obligatori el rentat de mans i l’ús de mascareta durant tota la visita.

La Fàbrica de Joguines del Patge Raimon serà una de les activitats principals que des de l’Ajuntament de Vilafranca s’estan preparant per a les properes festes nadalenques per tal que els infants i les seves famílies puguin gaudir amb total seguretat de les tradicions i activitats d’aquestes dates. En les properes setmanes s’aniran anunciant noves activitats que faran que les festes de Nadal siguin màgiques un any més i alhora totalment adaptades a les mesures de seguretat COVID-19 establertes en cada moment.

També et pot interessar

Comentaris