El Teatre Cal Bolet i l’Auditori obren novament la venda dels espectacles

17/11/2020 - 18:30h

Des de dilluns ja es poden comprar entrades per Internet a la web espectacles.vilafranca.cat

El Teatre Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca han decidit obrir novament la venda de les entrades que provisionalment es van aturar a l’espera de l’evolució de la COVID-19.

Des de dilluns ja es poden comprar entrades per Internet a la web espectacles.vilafranca.cat

MÚSICA – Ovidi 25 amb Borja Penalba, Mireia Vides, David Fernàndez i David Caño. Programat pel divendres 27 de novembre, a les 20 h, a l’Auditori Municipal de Vilafranca.

TEATRE – Un dia qualsevol d’Oriol Tarrasón / Les Antonietes.
Programat pel diumenge 29 de novembre, a les 19h, al Teatre Cal Bolet.

• TEATRE –Sopar amb batalla de Jordi Casanovas.
Programat pel divendres 11 de desembre, a les 20h, al Teatre Cal Bolet.

• MÚSICA – Ramon Mirabet amb Begin Again. Programat pel diumenge, 13 de desembre, a les 19h, a l‘Auditori Municipal de Vilafranca.

També es podran adquirir a les taquilles del teatre Cal Bolet a partir del dijous 19 de novembre, tots els dijous no festius, de 18 a 20h.

Les entrades que quedin disponibles es podran comprar a les taquilles a partir d’una hora abans de la seva representació o concert.

Aquest any, per tal d’adaptar-se a la situació de la crisi sanitària, les entrades es posen a la venda per trams. Concretament, un mes abans del dia de l’espectacle si les circumstàncies ho permeten.

Paral·lelament s’està treballant per a la reprogramació de tots els espectacles ajornats i s’anirà informant de totes les novetats i canvis que puguin sorgir.

Tota la informació actualitzada a la web espectacles.vilafranca.cat i a les xarxes socials. http://espectacles.vilafranca.cat/

També et pot interessar

Comentaris