Exposició col·lectiva de 8 dones artistes “Univers íntim”

16/11/2020 - 21:00h

Des de divendres i fins al 10 de gener la capella de Sant Joan acull una mostra multidisciplinar

Des de divendres, la capella de Sant Joan acuollirà l’exposició col·lectiva “Univers íntim”. Les obres de les artistes Cathrine Bergsrud, Francesca Calaf, Carlaina Fahle, Montse Llanas, Nina Murashkina, Maria Assumpció Raventós, Neus Villar i Lesley Yendell seran les protagonistes d’aquesta mostra multidisciplinar d’uns treballs que mostren l’anhel creatiu com a acte íntim i universal.

No són ni un col·lectiu ni una associació. Són vuit dones que ja fa uns quants anys van decidir entregar-se a l’art i que han dedicat part de la seva vida a la necessitat de cercar un llenguatge per expressar i traduir el món que habiten i les habita. Vuit artistes que viuen i treballen al Penedès. Algunes hi han nascut mentre que d’altres fa anys que hi resideixen. I d’aquesta complicitat que les uneix en l’art i el territori neix la idea d’organitzar una mostra col·lectiva dels seus treballs més recents.

Sota el nom d’”Univers íntim”, aquesta mostra és un acte d’amor, compromís i entrega a l’art i a la vida. És el gest sincer i valent d’obrir-nos la porta i convidar-nos a entrar al seu espai més íntim i personal. És demostrar que no cal adoptar un mateix llenguatge per poder-nos entendre, dialogar i sentir-nos correspostes. És l’exemple de vuit dones que han apostat pel món de la creació, sense indulgències, i malgrat aquest ordre econòmic, social i polític que el fan tant difícil i el converteixen en un sistema. És la constatació que, en la plena maduresa vital i artística d’aquestes dones, el seu univers no cessa de canviar, expandir-se i il·luminar.

Dates i horaris

L’exposició és podrà veure fins al diumenge 10 de gener de 2021. Llevat dels dies, 24, 25 i 31 de desembre i 1 i 6 de gener, que la Capella de Sant Joan romandrà tancada.

Els horaris de visita són de dimecres a divendres de 17 a 20h; els dissabtes de 18 a 20h i el diumenges de 12 a 14h i de 18 a 20h.
Si durant les setmanes que l’exposició romandrà oberta al públic, les mesures sanitàries ho permeten, s’anunciarà una visita comentada a l’exposició a càrrec de les mateixes artistes.

També et pot interessar

Comentaris