La CUP demana la gestió pública de les zones blaves i el Complex Aquàtic

Foto d’arxiu d’una roda de premsa de la CUP de Vilafranca
11/11/2020 - 18:00h

La formació vilafranquina proposarà al govern la creació d’una empresa pública de serveis municipals

La CUP de Vilafranca demanarà a través d’una moció que el govern creïi una empresa pública de serveis municipals perquè, segons la formació, actualment l’Ajuntament de té externalitzats a diferents empreses nombrosos serveis públics i, segons els cupaires, aquest model “implica que, per defecte, hi hagi un benefici empresarial privat a costa del servei públic que s’està oferint”.

Els dos serveis que creuen que haurien de passar a mans totalment públiques de forma urgent és les zones blaves i el Complex Aquàtic. Per la CUP, la creació d’una empresa pública “permetria recuperar la gestió d’aquests dos serveis, i a més, gestionar-ne de nou com ara fer uns serveis funeraris públics”. Segons els cupaires, l’empresa és totalment viable econòmicament i “només cal voluntat política”.

El regidor Noel Viñas apunta que a la moció també demanaran que no es dugui a licitació cap servei sense un informe comparatiu previ que permeti valorar amb tots els elements necessaris si és millor gestionar-lo directament i que l’Ajuntament es comprometi a estudiar de manera prioritària la viabilitat de recuperar la gestió.

També et pot interessar

Comentaris