Buhos treu al mercat el seu seu darrer disc “El dia de la victòria”

Fragment de la portada del nou disc
Avatar
10/11/2020 - 20:00h

Un disc ple d’himnes i cançons que en breu formaran part del cançoner col·lectiu català

Divendres passat sortia a la llum el nou disc del grup calafellenc Buhos titulat “El dia de la victòria”, un disc que com ja ens tenen habituats el grup, està ple d’himnes i cançons que en breu formaran part del cançoner col·lectiu català.

Les seves reproduccions es conten per milions a Spotify i YouTube el que no fa més que confirmar l’ascens i consolidació del projecte liderat per Guillem Solé, tot convertint-los en grup de referència tant a les ràdios com a les places i festivals de tot Catalunya.

PUBLICITAT

Necessitat de comunicar

Buhos aposta per un disc ple de cançons que emocionaran i que faran que aquests dies tan difícils com a país siguin una mica més fàcils de passar. Els versos els cremen a la boca i ha pogut més la necessitat de comunicar i seguir explicant coses, que potser la visió més racional d’un moment que no convidava a fer grans produccions.

El disc ha estat produït per David Rosell i enregistrat als estudis de Can Pardaler (Artés).

PUBLICITAT

El videoclip del single ‘Mil batalles’ que va servir d’avançament del nou disc i que va veure la llum el passat 23 d’octubre ja compta amb 100.000 views a youtube, i ha estat dirigit per Dani Feixes (director de ‘Connectats’, millor Clip del 2019 d’Enderrock). Els altres dos avançaments, ‘A prop dels déus’ i ‘El dia de la victòria’ superen les 500.000 cadascun per separat. El nou disc compta amb les col·laboracions de Miki Núñez, Suu, Lildami, Jazzwoman i com no podia ser d’una altra manera, amb Stay Homas. El grup que va acomiadar-se dels escenaris el novembre passat dins el Festival Cruïlla, ha estat tot un any composant i preparant aquest nou disc. Mai fins ara havien tingut l’oportunitat d’aturar-se, mirar enrere i tenir tant de temps per preparar les noves cançons.

Els entesos ja parlen d’aquest nou disc de Buhos com el disc més complet de la història de la banda calafellenca.

També et pot interessar

Comentaris