Les dues últimes accions a benefici de Santa Maria recapten més de deu mil euros

Estat actual de la teulada de la basílica de Santa Maria. Foto: FÈLIX MIRÓ
Avatar
10/11/2020 - 13:00h

Ja està disponible la loteria de Nadal que enguany juga 5 euros per cada participació al número 74492

Un cop finalitzades les obres de restauració del primer tram de la teulada de la basílica de santa Maria l’estiu passat s’han realitzat diferents iniciatives que han servit per continuar pagant aquesta primera fase. Des de la Comissió Santa Maria 2020 es vol agrair a totes les persones que continuen donant suport a aquest projecte, ja sigui amb la campanya apadrina una teula com en els diversos actes que s’han anat realitzant. Vol fer també una menció especial a tots els artistes que van cedir la seva obra per l’exposició ‘Art a les teules’, que es va poder veure a la sala Mossèn Vinyeta durant la Festa Major: Anna Almirall, Josep Almirall, Pepe Andrade, Eduard Barrobés, Antonia Bonell, Joan Bricollé, Martí Casanovas, Marta Cucurella, Miguel Angel Cuesta, Míriam Diaz, Jordi Gibert, Montse Llanes, Lluis Masachs, Jordi Masó, Àngels Meler, Rebeca Menchon, Thais Miguel, Montserrat Planas, Fèlix Plantalech , Joan Raventós, Carmen Ribera, August Rossell, Dolors Rovira, Marc Sadurní, Montse Socias i Núria Tomàs. Amb aquest acte es van recaptar un total de 5.925€, que van destinar-se a una part del pagament de la primera fase de la teulada.

PUBLICITAT

Igualment la Comissió Santa Maria 2020 vol agrair a la Fundació Pinnae l’organització del doble concert de l’Escolania de Montserrat, així com per assumir les despeses de la part tècnica, el passat 23 d’octubre, i a tots els assistents i a les persones que hi van col·laborar amb la fila 0. També un agraïment a Guardiet, Digittecnic i Vilamobil per formar part del patrocini de l’acte. I als Castellers de Vilafranca per rebre l’Escolania a Cal Figarot en les hores prèvies al concert i mostrar als escolans l’activitat castellera i la seva història. En aquest cas es van recaptar un total de 5.686,76€.

PUBLICITAT

Per una altra banda es vol recordar que des de finals d’agost esta disponible la loteria de Nadal de Santa Maria 2020. Cada butlleta té un cost de 5€, i es juga al número 74492. Aquest any es pot trobar els dissabtes al matí a la cripta de santa Maria i a l’església de sant Francesc, al despatx parroquial i a les sagristies de les diferents esglésies entre setmana. També als següents establiments: Teixits Solà, pastisseria Bertràn, pastisseria Galí, Forn Mitjans, Forns Rius, Farmàcia Miralles, Xarcuteria Cal Valls.

També et pot interessar

Comentaris