‘La SuperCol’, nova aposta de TV3 i la productora penedesenca Incís Films

09/11/2020 - 18:28h

És la nova microsèrie que TV3 estrena divendres 13 de novembre després del Telenotícies Vespre

Amb l’objectiu de comprendre quina és la repercussió dels nostres hàbits sobre el planeta i promoure un canvi d’actitud, ‘La SuperCol’ és una sèrie de 13 capítols dirigida per Arnau Macià d’una durada breu en clau d’ironia i humor divulgatiu.

La protagonista, Colette, és una noia de 19 anys, solitària, d’aspecte fràgil però molt segura de si mateixa. Està molt preocupada pel mal que li estem fent a la Terra i sempre ha considerat que ha d’implicar-s’hi.

Presència digital

Interpretada per l’actriu Mireia Ruiz, la Colette és molt present a les xarxes socials. Als seus perfils es fa dir Súper Col (@la_supercol), nom que adopta arran d’una comparació amb el Capità Enciam. Comparteix missatges i consells que poden ajudar els seus seguidors a protegir el medi ambient, principalment a Instagram i TikTok, on es publicaran continguts originals. “El primer pas per cuidar el planeta és prendre consciència!” – sota aquest lema, cada setmana es difondran consells i informació a les xarxes socials.

La família de la Colette també jugarà un paper molt important en la sèrie: el seu pare Benet (51), la germana gran Elisabet (23) i la germana petita Vinyet (16). Quan la família la necessita, la Colette és la primera en ajudar. La mirada de la protagonista és curiosa i amaga un cert misteri. Sempre està disposada a aprendre alguna cosa nova.

Ecologia: divulgació i acció

Al llarg de la sèrie, la Colette es trobarà temes mediambientals d’actualitat com la gestió de residus, l’ús del plàstic, l’eficiència energètica, el tracte dels aliments de temporada i el consum de proximitat, així com el malbaratament d’aliments, l’arquitectura sostenible i els ecosistemes hídrics. També hi haurà espai per reflexionar críticament sobre l’impacte ecològic d’internet, la mobilitat sostenible, la reutilització d’objectes, la petjada hídrica o la protecció de la biodiversitat.

‘La SuperCol’ és una producció de Televisió de Catalunya, amb la col·laboració d’Incís Films, amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i de l’empresa penedesenca d’alimentació Ametller Origen.

Incís Films

Incís Films és una jove productora audiovisual fundada i dirigida pel penedesenc Guillem Carol i especialitzada en programes de televisió com L’ofici de viure (amb Gaspar Hernàndez, TV3, 2017 i 2020, premi Zapping) i documentals d’actualitat política i social com Mossos: llums i ombres i Un procés dins el procés, emesos recentment al Sense Ficció de TV3.

També et pot interessar

Comentaris