Quatre morts més en cinc dies per Covid-19 als hospitals de l’Alt Penedès i Garraf

Judit Benages
09/11/2020 - 17:04h

Aquest dilluns hi ha un total de 88 persones ingressades per malalties respiratòries, sospita de Covid-19, als centres sanitaris

El Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf ha informat aquest dilluns que des de dijous han mort quatre persones més per Covid-19 als centres sanitaris dels territoris, on actualment hi ha 88 persones ingressades.

PUBLICITAT

Concretament, a l’Hospital de l’Alt Penedès hi ha 28 ingressats i des de l’inici de la pandèmia han mort 35 persones i als centres sanitaris del Garraf hi ha 68 pacients ingressats amb patologies respiratòries o sospita de Covid.

PUBLICITAT

Pel que fa a les bones notícies, també creix el nombre de persones que han estat donades d’alta als hospitals, en cinc dies han estat 39 altes més, arribant a les 635 des de l’inici de la crisi sanitària en els centres del Garraf i Alt Penedès.

Per altra banda, comentar que el Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (COT) del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf (CSAPG) comptarà amb una plaça de Metge Intern Resident (MIR) anual. La Direcció General d’Ordenació Professional del Ministeri de Sanitat ha estat l’encarregada d’acreditar el Consorci com a Unitat Docent en Traumatologia.

Aquesta acreditació implica poder tenir un MIR nou cada any per a formar-se en l’especialitat de COT. La durada d’aquesta formació és de 5 anys, el que comporta que es puguin tenir fins a 5 residents en aquest servei. L’objectiu és que s’incorpori el primer MIR a la propera convocatòria de 2021.

El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf es comença a posicionar en l’àmbit de la Formació Sanitària Epecialitzada a Catalunya, comptant ja amb dues Unitats Docents acreditades: la Unitat Docent Multiprofessional de Geriatria i la Unitat Docent de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia.

També et pot interessar

Comentaris