Clàudia Galicia guanya per tercer cop la Titan Desert i anuncia la seva retirada

Tito Boada
07/11/2020 - 11:58h

Galicia, nascuda a la població de Torelló de la comarca d’Osona, viu actualment a Pacs del Penedès

Sergio Mantecón (Kross Racing Team) a l’apartat masculí i Clàudia Galicia al femení han guanyat la 15a edició de la Titan Desert, celebrada aquesta setmana passada a Almeria, després d’haver-se ajornat la passada primavera i canviant Marroc per Andalusia, per l’actual situació sanitària a l’Àfrica del Nord.

PUBLICITAT

El recorregut d’aquest 2020 era de 428 quilòmetres repartits en 5 etapes i amb un desnivell positiu de 8.429 metres.

Galicia, de 33 anys, és una ciclista nascuda a Torelló i que des de fa uns anys resideix al municipi de Pacs del Penedès, a l’Alt Penedès.

Després de la tercera victòria en la considerada més dura cursa per etapes en bicicleta de muntanya, Galicia va fer oficial que deixava definitivament el ciclisme de màxim nivell.

La ciclista resident al Penedès es va donar a conèixer l’any 2013 amb la primera victòria a la Titan Desert i l’any següent repetiria triomf per encetar una aventura professional en què va guanyar la medalla de plata a l’europeu de marató (2017) i va finalitzar cinquena al mundial (2019).

PUBLICITAT

Esportista polifacètica, Clàudia Galicia també té una llarga trajectòria en esquí de muntanya, on destaca una victòria en la general de la copa del món (2019).

També et pot interessar

Comentaris