El vilafranquí Adrià Pujol és el realitzador del concurs de TV3 ‘Persona infiltrada’

Xavi Gonzàlez
07/11/2020 - 11:20h

La nova temporada compta amb 17 programes fins als volts de Nadal

El vilafranquí Adrià Pujol és el realitzador del programa Persona infiltrada, que TV3 emet cada dijous al vespre. Després de la bona acollida de la primera temporada, aquesta ha tornat amb Marta Torné com a presentadora. Pujol ha explicat al 3d8 les interioritats del programa, que es va estrenar el passat 17 de setembre i que s’allargarà fins als volts de Nadal. En total, 17 programes més 2 especials. Precisament la pandèmia va enganxar l’equip de gravació a mitges, i malgrat que es va començar la feina a finals de gener d’aquest any, al març van haver de parar a causa del confinament. No va ser fins a finals de juny que van reprendre les gravacions fins a mitjans de setembre, quan van acabar. Pujol ha afirmat que tot s’ha allargat molt.

PUBLICITAT

La feina del realitzador

Pujol ha explicat que un capítol s’acostuma a gravar en dos dies. El primer dia és quan arriba l’infiltrat i coneix la família amb la qual haurà de conviure durant les dotze hores en què, el dia següent, el famós fa de detectiu per caçar la persona infiltrada a la família. Un cop visionat el guió del programa, la tasca del realitzador al programa consisteix a decidir què cal mostrar a cada moment i què no cal mostrar per fer-ho tot més enigmàtic. A la postproducció el realitzador coordina el muntatge amb les músiques corresponents a cada plànol.

Pel programa ja hi han passat famosos com Carme Ruscalleda, Gisela, Els Catarres, Eloi Vila, Llucià Ferrer, Mari Pau Huguet, Ivan Labanda el Mag Lari o Samanta Villar, que ho va fer al programa emès ahir a la nit. Adrià Pujol ha explicat que el 50% de famosos han encertat la persona infiltrada. En aquest sentit, el vilafranquí ha afirmat que s’han trobat alguns famoso que per qüestió d’agenda o per altres motius han declinat l’oferta de fer de detectius al programa. En canvi, però, la majoria de persones amb qui han contactat han agafat la proposta amb molta il·lusió i com a repte personal.

PUBLICITAT

Procés de selecció

Abans d’iniciar les gravacions, des del programa es va fer una crida a través de xarxes socials, ajuntaments i associacions on es buscaven famílies de quatre membres o més disposades a participar al programa. Cal dir que el premi són 5.000 euros per a la família en cas que el detectiu no encerti la persona infiltrada. En cas que sí que ho faci, el premi en metàl·lic se sorteja entre els espectadors que han participat a través de l’aplicació de TV3. Totes les famílies que van ser seleccionades van haver de passar per diferents proves abans de ser escollides. El mateix procedimente es va fer per escollir qui podia ser la persona infiltrada. “La persona l’escollíem d’algunes d’aquestes famílies que s’havien presentat però que s’havien descartat i nosaltres hi podiem veure alguna afinitat amb d’altres”, diu Pujol.

A la primera temporada hi va participar la família Surià-Calvo de Santa Fe del Penedès, i en aquell cas el presentador i periodista de TV3 Lluís Marquina va encertar qui era la persona infiltrada.

Adrià Pujol ha estat realitzador ide programes com Polònia i Crackòvia, i durant quatre temporades de Joc de cartes. Anteriorment havia format part de la productora vilafranquina Nebraska Produccions.

També et pot interessar

Comentaris