La Mitja Marató Espirall-Vilafranca s’ajorna per diumenge 13 de desembre

06/11/2020 - 11:32h

Una decisió presa per l’Ajuntament de Vilafranca, d’acord amb l’Associació de Veïns de l’Espirall, l’Esport Català Universitari (ECU) i els serveis encarregats de la seguretat de la cursa

La Mitja Marató Espirall-Vilafranca, que havia de celebrar-se el proper diumenge 15 de novembre s’ha posposat un mes i tindrà lloc, si la situació sanitària ho permet, el diumenge 13 de desembre. , ha decidit ajornar de moment la cursa per diumenge 13 de desembre en el mateix format previst. En el supòsit que les restriccions vigents d’aquí a un mes tampoc permetessin realitzar la cursa, quedaria ja ajornada definitivament per a l’edició següent en la data habitual, és a dir, el 14 de novembre de 2021, amb el format de mitja marató normal. De forma immediata l’organització de la MMEV es posarà en contacte amb tots els equips inscrits per tal de gestionar la nova situació.

A la vista de les previsions fetes per les autoritats sanitàries d’allargar durant 15 dies més les mesures establertes darrerament, la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca, Anna Doblas, ha declarat que, “tot i que el format actual preservava i garantia la seguretat dels atletes, del voluntariat, etc., cal ajornar la Mitja Marató atès que no permeten la celebració d’esdeveniments esportius”.

La regidora referma la voluntat que es pugui dur a terme el 13 de desembre, data en què espera que, “si seguim en la línia d’abaixar la corba i que no hi hagi un índex tan alt de contagis, es puguin reprendre les competicions esportives i que la MMEV pugui fer-se conservant la mateixa aposta per fer-la totalment segura i sense riscos”.

Doblas ha agraït la comprensió i la col·laboració de tots els participants i la col·laboració dels municipis per on transcorre la cursa, l’AV de l’Espirall, tècnics de la regidoria d’Esports, de la Generalitat i de la Diputació de Barcelona i dels diferents serveis de l’Ajuntament de Vilafranca implicats.

També et pot interessar

Comentaris