Els Verds, obligats a fer un Tots Sants encara més diferent

Fotografia del collage format per les cares d’uns 100 castellers i castelleres
Judit Benages
03/11/2020 - 18:00h

Els Castellers de Vilafranca només van poder fer un debat virtual, una foto/collage i penjar deu grans lones a la plaça de la Vila

Els Castellers de Vilafranca havien preparat un Tots Sants ben diferent. Ben diferent de l’any passat, òbviament, però també del que finalment es van veure obligats a fer. Havien organitzat tot un seguit d’activitats segures, adaptades a les restriccions que hi havia fins dijous. Però aleshores la nova normativa va fer que haguessin de suspendre pràcticament tot.

PUBLICITAT

Tot i així, no es van rendir i van decidir que, tot i la pandèmia, la celebració de la diada de Tots Sants no havia de quedar en l’oblit.

Sis de les deu fotografies penjades a la plaça de la Vila

Així, divendres van penjar a la plaça de la Vila les fotografies dels 10 millors castells fets per la colla el dia 1 de novembre, dissabte va haver-hi debat virtual entre els caps de colla de Castellers de Vilafranca, Colla Vella, Colla Joves, Jove de Tarragona i Minyons.

PUBLICITAT

I, finalment, diumenge van publicar a xarxes socials una fotografia del 3d10fm dissenyada, però, a manera de collage amb les cares dels aproximadament 200 castellers i castelleres que van voler participar-hi. Una foto, sense cap mena de dubte, pel record.

Un moment del debat virtual entre les cinc principals colles del país

També et pot interessar

Comentaris