Miquel Florido publica la seva primera novel·la, ‘Et recordaré’

25/10/2020 - 10:56h

El quintinenc ha engegat un crowdfounding per cobrir les despeses de l’edició impresa

Et recordaré és la primera novel·la que publica el quintinenc Miquel Florido (malgrat que abans ja havia autoeditat dos llibres de relats titulats Et faré ballar la ment i Et faré dansar l’ànima).

Amb l’objectiu d’oferir una edició elaborada, amb tapa dura i una bona correcció, fet que encareix tota publicació, Florido ha obert un Kickstarter, una plataforma de crowdfounding per finançar un projecte emergent.

Kickstarter ofereix poder col·laborar directament amb l’autor amb un sistema de recompenses on, segons l’aportació, s’obtenen diferents coses. Per exemple, posant-hi 10 euros es podrà aconseguir un punt de llibre i un pòster de la novel·la. Posant-n’hi 20, el llibre en tapa dura i amb contingut addicional i el punt de llibre. Si el kickstarter no arriba als mínims sol·licitats de 1.500€, es tornaran els diners a tothom qui n’hagi aportat. Florido espera arribar a aquesta quantitat i fins i tot doblar-la, un fet que li permetria poder sufragar totes les despeses d’impremta.

El kickstarter d’Et recordaré http://kck.st/3lLavpd estarà actiu fins al 13 de desembre com a data límit, de manera que els lectors podran tenir el seu llibre per Nadal. Un llibre que no es podrà trobar a les llibreries i el qual només es podrà adquirir mitjançant aquest sistema.

Et recordaré toca els gèneres del misteri, la ciència-ficció i l’amor. Tindrà aproximadament 600 pàgines i els fets transcorren a la ciutat de Crisol, lloc que els lectors podran recordar de relats dels seus dos anteriors llibres.

També et pot interessar

Comentaris