Judith Rodriguez Gimeno, Miss Supranational Influencer Catalunya

Judit Benages
25/10/2020 - 21:00h

La jove vilafranquina va fer un bon paper al concurs de bellesa i això la motiva per seguir amb el seu somni de ser model

Dissabte va tenir lloc la gala del certamen Miss Supranational Catalunya, un concurs de bellesa en el qual va participar la jove vilafranquina de 17 anys Judith Rodriguez Gimeno que, tot i que no va guanyar, va fer un bon paper i va convertir-se en Miss Supranational influencer Catalunya 2020 en representació de Vilafranca.


Rodriguez ha explicat al 3d8 que ella sempre ha volgut ser model, motiu pel qual quan només tenia sis anys va fer la seva primera sessió de fotos. Quan tenia 14 anys, la seva mare la va motivar per fer un pas més i s’hi va començar a dedicar professionalment. A més de fer de model, també ha participat com a figurant a sèries i pel·lícules d’Amazon Prime, Netflix i Movistar Plus.

La jove vilafranquina, que es mostra molt contenta d’haver guanyat un dels premis del certament de bellesa, destaca que ha estat un any fent classes relacionades amb el sector de la moda en què ha après molt, i que el fet d’haver-se endut un guardó la motiva per seguir endavant en el que és el seu somni, ja que demostra que la gent veu el seu potencial.

També et pot interessar

Comentaris