El saxofonista Albert Cirera arriba a Vilafranca amb el seu quartet

Avatar
23/10/2020 - 13:20h

Jazz Club Vilafranca presenta aquest dissabte Albert Cirera & Tres Tambors amb la seva ‘Suite Salada’

Jazz Club Vilafranca presenta aquest dissabte, a les 20.30h Albert Cirera & Tres Tambors. Reconegut pel seu so vigorós i a voltes abrupte, el saxofonista Albert Cirera compta amb un fraseig versàtil que no defuig gens la melodia. Ha participat en nombrosos projectes que van del jazz més clàssic al més contemporani, i també s’ha acostat a d’altres de mes propers al pop o la cançó d’autor. Del 2011 ençà que lidera el seu propi quartet, Albert Cirera & Tres Tambors, grup que li proporciona un camp d’expressió ampli i li permet endinsar-se, entre més estils, en el món de la improvisació lliure.

PUBLICITAT

Vigència musical

Amb l’ajuda d’uns companys músics del més alt nivell, en aquest concert el públic gaudirà d’una de les seves creacions més reeixides, Suite Salada, una obra que, dos anys i escaig després d’haver-se estrenat, manté una vigència extraordinària. Es tracta de la composició més lírica del saxofonista, concebuda per ser interpretada sense pauses. El quartet circula per camins arriscats i profunds on s’aprecia la magistral connexió entre els seus components. Enllaçant paisatges sonors, melodies, interludis i improvisacions plenes d’energia, la música desprèn temperament i sorpresa.

PUBLICITAT

Els quatre intèrprets es recreen amb la música com si fossin nens jugant en alguna platja de Menorca, l’illa inspiradora d’una obra que Albert Cirera feia temps que duia al cap.

També et pot interessar

Comentaris