El Cigró d’Or convida a redescobrir la cuina amb la campanya ‘Cuineu!’

Oriol Llavina comanda els fogons del Cigró d’Or | La Fatxenda
21/10/2020 - 11:26h

El restaurant vilafranquí anuncia l’obertura abans de finals d’any d’un punt de venda físic al Mercat de la Carn

Després del tancament de bars i restaurants el passat 16 d’octubre com a mesura per frenar els contagis de la Covid-19, el restaurant ‘El Cigró d’Or’ estrena una nova campanya audiovisual, amb el nom de ‘CUINEU!’.
L’establiment dirigit pel xef gelidenc Oriol Llavina fa un convit a petits i grans a redescobrir el plaer de cuinar, d’estimar allò que ens dona la terra i anima a compartir-ho amb els que tenim aprop. L’audiovisual, elaborat per la factoria de comunicació i creació audiovisual La Fatxenda, compta amb el text de l’escriptor Jordi Llavina i la veu en off de la periodista i locutora Laia Paretas. L’anunci, que exclama de manera contínua ‘Cuineu!’, es pot veure a través de les xarxes oficials del restaurant, a Penedès TV i també al cinema, en el marc del Most Festival.

El restaurant, a més, com ja va realitzar en l’anterior ocasió que es va tancar el sector HORECA, ofereix el servei #elcigroacasa de dimecres a diumenge amb comanda prèvia el dia anterior de 12 a 22h a través de whatsapp al 637 41 96 37.

El menú diari es pot consultar a través de les xarxes socials de ‘El Cigró d’Or’ i l’encàrrec es pot recollir al restaurant de 10 a 12h o bé demanar-ho a domicili tant a Vilafranca com a Gelida, sempre i quan la comanda sigui superior a 30€.

A més, abans d’acabar l’any, el restaurant situat a l’altell del Mercat de la Carn de Vilafranca obrirà un nou punt de venda al pis de baix, juntament amb la resta de parades. Allà s’hi podran trobar els plats en un format diferent i per emportar.

També et pot interessar

Comentaris