Vilafranca tanca els casals d’avis

FOTO: ACN
Avatar
20/10/2020 - 13:05h

El consistori vilafranquí ha informat de la situació també a les entitats i associacions perquè valorin la suspensió de les seves activitats

Complint la resolució publicada avui al DOGC amb les noves mesures proposades pel PROCICAT perquè s’anul·lin els activitats grupals presencials en equipaments cívics, i tenint en compte la situació actual de la pandèmia de la COVID-19, l’Ajuntament de Vilafranca ha procedit al tancament dels casals d’avis municipals, de moment per als propers 15 dies (fins al 31 d’octubre), i han quedat suspesos els tallers de memòria, les activitats saludables per a gent gran que es feien als dos casals i les activitats del grup Activa’t, Tu Pots. En la mesura que sigui possible, es mantindrà les activitats de forma telemàtica o telefònica, ja que no se suspenen ni el servei ni l’activitat.

PUBLICITAT

Malgrat el tancament dels casals d’avis, es mantenen els serveis de perruqueria i podologia en els dos casals, amb cita prèvia i amb assistència individual. El servei de consergeria de cada casal gestionarà les agendes dels dos serveis. També es mantenen les activitats saludables a l’aire lliure per a la gent gran, atès que se segueixen les mesures preventives davant la COVID-19.

Amb aquesta mesura, s’ha volgut prioritzar la seguretat de la gent gran com a col·lectiu vulnerable, ja que el risc de contagi és molt elevat.

PUBLICITAT

Així mateix, l’Ajuntament s’ha posat en contacte amb associacions i entitats com les associacions de veïns que realitzen activitats en els seus locals, la majoria dels quals són municipals, informant-les de la resolució de la Generalitat pel que fa a les activitats grupals en equipaments cívics. L’Ajuntament emplaça aquestes entitats i associacions perquè valorin si han de procedir a la seva suspensió, tenint en compte que la Generalitat ha demanat als ajuntaments que les Policies Locals siguin molt estrictes amb el compliment d’aquestes mesures.

També et pot interessar

Comentaris