Menys parades i control d’aforament, de nou, al mercat dels dissabtes de Vilafranca

20/10/2020 - 06:00h

El Mercat de la Pelegrina també incorpora aquestes mesures per donar compliment a les noves mesures per evitar la propagació de la Covid-19

Per tal de donar compliment a les noves mesures per evitar la propagació de la Covid-19 s’estan ja duent a terme diferents accions als mercats no sedentaris de Vilafranca.

Al Mercat dels Dissabtes hi ha, des de la setmana passada, el 50% de les parades, que s’aniran alternant setmanalment per tal d’esponjar el mercat i mantenir les distàncies de seguretat. Es garanteix que hi haurà presència de tots els sectors comercials i l’alimentació vindrà en la seva totalitat.

El mercat compta amb un tancament perimetral per zones amb controladors d’accessos, per tal de no sobrepassar l’aforament permès.

Els accessos al mercat són a la pl. del Vall del Castell, plaça de la Constitució, plaça de Sant Joan, plaça de la Vila, i als dos extrems de la rambla de Sant Francesc i de Nostra Senyora. Com sempre, és imprescindible el compliment de totes les mesures de seguretat per part de tots els assistents, com són portar mascareta i mantenir una distància de seguretat interpersonal d’1,5m.

El mercat compta amb agents cívics que reforcen el compliment de les mesures per part de la clientela i el personal de les parades.

Aquestes mesures es preveu que s’apliquin durant les dues properes setmanes als mercats del dissabte i del dimarts a la Pelegrina.

També et pot interessar

Comentaris