Menys parades i control d’aforament, de nou, al mercat dels dissabtes de Vilafranca

Avatar
20/10/2020 - 06:00h

El Mercat de la Pelegrina també incorpora aquestes mesures per donar compliment a les noves mesures per evitar la propagació de la Covid-19

Per tal de donar compliment a les noves mesures per evitar la propagació de la Covid-19 s’estan ja duent a terme diferents accions als mercats no sedentaris de Vilafranca.

PUBLICITAT

Al Mercat dels Dissabtes hi ha, des de la setmana passada, el 50% de les parades, que s’aniran alternant setmanalment per tal d’esponjar el mercat i mantenir les distàncies de seguretat. Es garanteix que hi haurà presència de tots els sectors comercials i l’alimentació vindrà en la seva totalitat.

El mercat compta amb un tancament perimetral per zones amb controladors d’accessos, per tal de no sobrepassar l’aforament permès.

PUBLICITAT

Els accessos al mercat són a la pl. del Vall del Castell, plaça de la Constitució, plaça de Sant Joan, plaça de la Vila, i als dos extrems de la rambla de Sant Francesc i de Nostra Senyora. Com sempre, és imprescindible el compliment de totes les mesures de seguretat per part de tots els assistents, com són portar mascareta i mantenir una distància de seguretat interpersonal d’1,5m.

El mercat compta amb agents cívics que reforcen el compliment de les mesures per part de la clientela i el personal de les parades.

Aquestes mesures es preveu que s’apliquin durant les dues properes setmanes als mercats del dissabte i del dimarts a la Pelegrina.

També et pot interessar

Comentaris