Suspenen el partit del Digittècnic Vilafranca contra el Manlleu

16/10/2020 - 11:52h

Un positiu a la plantilla dels vilafranquins activa tots els protocols i fa inviable el partit que s’havia de jugar aquest dissabte

El partit Digittècnic Vilafranca-Manlleu, corresponent a la segona jornada del grup del Nord de l’OK Lliga Plata i que s’havia de jugar aquest dissabte al pavelló municipal d’esports ha quedat suspès.

La raó ha estat que un jugador de la primera plantilla ha donat positiu de coronavirus. Aquest fet ha activat els protocols i fa inviable el partit contra el Manlleu que de moment no té data prevista.

El partit era el debut de la temporada dels vilafranquins a casa després d’haver guanyat el primer partit a la pista del Jolaseta. Ara caldrà veure si el partit de la setmana que ve a la pista del Sant Just es podrà jugar o no.

Els dos equips, Vilafranca i Manlleu tenen de termini fins el 23 d’octubre per acordar la nova data per disputar el partit. Si no hi hagués acord seria finalment el Comitè Nacional de la RFEP el qui determinaria la data de celebració del partit.

També et pot interessar

Comentaris