Manu Guix, en concert aquest divendres al Teatre Casal de Vilafranca

Avatar
14/10/2020 - 21:51h

El cantautor català interpretarà ‘Una nit amb Manu Guix’, un concert íntim a la carta

Aquest divendres, a les 21h, Manu Guix oferirà al Teatre Casal de Vilafranca un concert íntim a la carta sota el títol: “Una nit amb Manu Guix”. L’artista, compositor, director musical i intèrpret (amb el seu piano de cua i cantant totes les harmonies vocals) connectarà amb el públic i oferirà un directe ple de sensibilitat.

PUBLICITAT

Manu Guix (8 de desembre de 1979) és un músic i intèrpret nascut a Barcelona. La seva formació musical va començar l’any 1987 al Conservatori Municipal de Música de Barcelona i va cursar els estudis a l’Escola LIPA (Liverpool of Performing Arts). Ha gravat cinc treballs discogràfics en solitari: De cap (2003); Manu Guix (2005); Onze Llachs (2008), Pas a Pas (2012) i Després de tot (2017). Una altra de les seves grans facetes és la seva activa participació en els musicals, tant en qualitat de compositor com de productor i director musical.

Entre altres projectes, és el creador de “Què, el nou musical” (2008) i el director de Geronimo Stilton. El Musical del regne de la Fantasia” (2010-2011); “Grease, el Musical” (2011-2012); “Priscilla, reina del desert” (2013- 2014) i és el compositor, director i productor de “El Petit Príncep, el musical” (2014), un dels musicals de més èxit i amb més convocatòria de públic durant la temporada nadalenca.

PUBLICITAT

Paral·lelament, també ha participat en diversos programes de televisió i ràdio com el programa de TVE i Telecinco Operación Triunfo, en el qual ha estat professor de l’acadèmia en totes les edicions des de la creació del programa l’any 2001. Així mateix, ha presentat el programa de Catalunya Ràdio, Els optimistes, Còmics a TV3 i el talent show per a 8TV, Encantats.
Manu Guix també té des de 2010 el seu propi estudi de gravació, Medusa Estudi, on produeix diversos treballs discogràfics per a altres artistes i grups, a més de la creació de cançons, bandes sonores i sintonies per al món de la publicitat i el cinema. En aquest sentit, també ha fet diverses produccions musicals per La Marató de TV3.

Les entrades es poden comprar en aquest enllaç

També et pot interessar

Comentaris