El grup vilafranquí Tre Said, nominat als premis Enderrock

Xavi Gonzàlez
09/10/2020 - 17:32h

El trio ha estat seleccionat per competir en la categoria de millor disc de rock per votació popular

El grup vilafranquí Tre Said ha estat nominat als propers Premis Enderrock en la categoria de millor disc de rock, uns premis que es decidiran per votació popular. L’àlbum del seu debut All those city lights (Els llums del carrer), editat el maig passat i enregistrat als Thrashoo Estudis de Vilafranca, ha estat l’escollit.

PUBLICITAT

Tre Said és un power trio de Vilafranca fundat el 2013 per Xavier Painous (bateria) i Manel Gris (guitarres i veu principal) que inicialment s’anomenava Rar. Amb diversos baixistes, van començar a tocar per Catalunya assolint classificar-se com a finalistes en diferents concursos de música. El 2016, David Izquierdo, baixista de la banda de metal Èter, s’uneix al grup. Un trio de músics que compten amb una llarga trajectòria musical. Manel Gris és actualment el guitarrista que acompanya en directe al duet Tres en la seva gira per Catalunya.

PUBLICITAT

Després d’un parell d’anys decideixen abandonar tot el seu repertori per construir-ne un de més coherent i enregistrar un àlbum. Finalment, l’estiu del 2019, aconseguiren fer-ho, així que van entrar a l’estudi per gravar el seu primer àlbum, titulat All those city lights (Els llums del carrer en la seva versió en català). Una col·lecció de 10 cançons on les veus i els riffs, contundents, pesants, molt distorsionats, són les estrelles. Una obra molt influenciada per l’stoner rock, però també pel hard rock clàssic i gèneres molt diversos, des del rock progressiu fins la música llatina. El primer single és el corresponent a That sound / Aquest so, que ja es pot trobar al canal Tre Said Official de YouTube. L’àlbum es pot trobar ja a totes les plataformes digitals. Actualment, la gira de presentació d’aquest primer treball es troba afectada per la crisi provocada per la Covid-19, i s’han suspès els concerts que s’havien de celebrar fins a finals del 2020.

També et pot interessar

Comentaris