El 23 d’octubre es presenta a Avinyonet el grup Projecte Júlia

09/10/2020 - 15:21h

El duet està format per la cantant Carol Romero i el guitarrista vilafranquí Jordi Picas

El proper 23 d’octubre la Masia Can Batlle d’Artcava, a Avinyonet del Penedès, acull el concert de presentació (18.30h) en públic del grup Projecte Júlia, format per Carol Romero (que compon les lletres i melodies de la veu) i el músic i guitarrisca vilafranquí Jordi Picas, encarregat de compondre la música. Després d’una trajectòria en diverses bandes i projectes musicals per tot Catalunya a principis del 2019 formen un duet de versions acústiques sota el nom “Línea Tres”. Després de mesos de treball i bagatge per locals de música en directe decideixen donar-li forma a un projecte que tots dos portaven en ment, i d’aquí neix “Projecte Júlia”. Un projecte ple d’emocions de sentiment, i de llaços entranyables el qual deu el seu nom a l’àvia materna de Carol Romero, Júlia, un homenatge a ella.

La temàtica dels temes d’aquest duet és molt diversa. Es defineixen com una banda de pop-rock i els seus temes fan referència a la societat actual, l’autoestima tot explicant històries quotidianes del dia a dia on descriuen el que li pot passar a una persona avui dia. “Cadascun dels nostres temes té un sentit immers, les nostres vivències ens inspiren i les projectem en forma de música, amb estructura de cançons, plenes de reflexions, de pensaments profunds sobre la vida, el seu significat, on ens porta i on ens deixem portar”, expliquen. “Primer Plat” és el seu primer EP profund, format per 7 cançons.

L’entrada al concert del 23 és gratuïta però, arran de la pandèmia i les mesures de seguretat d’higien, cal fer una reserva al mail grupolineatres@gmail.com o al telèfon 685 500 226 indicant el nom complet, telèfon de contacte i mail.

També et pot interessar

Comentaris