Aquest diumenge, hi haurà Concurs de Castells… per televisió

Un moment de la gravació del programa. FOTO: Laia Díaz
Avatar
03/10/2020 - 21:00h

L’organització del certamen, TAC12 i La Xarxa emetran diumenge a les 12.30 un peculiar programa en format concurs televisiu

Aquest diumenge, a partir de les 12.30 h, s’emetrà a través de TAC12 i de diferents canals de la Xarxa de Comunicació Local el programa ‘Hi ha Concurs’​, coincidint amb el dia que estava previst celebrar la jornada de diumenge de la XXVIII edició del Concurs de Castells.

PUBLICITAT

Es tracta d’una proposta audiovisual impulsada pel Concurs de Castells, TAC12 i la Xarxa de Comunicació Local. Enregistrat en bona part a la Tarraco Arena Plaça (TAP), tenint en compte totes les mesures sanitàries oportunes, el programa ​ha estat capitanejat per l’equip habitual de les retransmissions castelleres de TAC12 i s’han destinat a la producció tots els mitjans tècnics que necessita una plaça com la TAP, amb la participació d’una vintena de professionals.

En el programa hi intervindran les deu colles que han estat presents en la jornada de diumenge de les tres darreres edicions (2014, 2016 i 2018), és a dir, des que el Concurs va passar a tenir el format actual de tres diades. Cada formació estarà representada pel cap de colla de l’edició del Concurs del 2018.

PUBLICITAT

Així doncs, les colles que formaran part d’aquesta proposta impulsada percelebrar el Concurs de forma adaptada a la situació actual, i que consistirà en una dinàmica de temàtica castellera que inclourà rànquing i premis, són: Capgrossos de Mataró, Castellers de Barcelona, Castellers de Sabadell, Castellers de Sants, Castellers de la Vila de Gràcia, Castellers de Vilafranca, Colla Joves Xiquets de Valls, Colla Jove Xiquets de Tarragona, Colla Vella dels Xiquets de Valls i Xiquets de Tarragona.

A banda, també hi tindran el seu paper protagonista altres colles destacades de les darreres edicions del certamen.

També et pot interessar

Comentaris