Autocam posa a la venda 200 vehicles amb grans descomptes

Avatar
01/10/2020 - 10:10h

L’empresa obre les portes del Mercat km 0 fins al pròxim dissabte en horari ininterromput de les 10 del matí a les 8 del vespre

Des d’aquest dijous, i fins al pròxim dissabte, el grup Autocam obre les seves portes per oferir importants descomptes al Mercat del km 0.

S’oferiran descomptes especials en vehicles d’ocasió de pràcticament totes les marques del mercat i vehicles km 0 de totes les marques del grup Autocam.

PUBLICITAT

Aquesta és, sens dubte, una bona ocasió per fer la compra d’un vehicle i per trobar el cotxe que necessitem a un preu més rebaixat. A més, hi ha la possibilitat de finançar el vehicle que volem comprar i donar el nostre cotxe actual com a part del pagament.

Els aproximadament 200 vehicles que es posen a la venda tenen una garantia d’un mínim d’1 any i un màxim de 6 anys, tots revisats a fons i amb el quilometratge certificat. Les marques que gestiona Autocam són les següents: Toyota, Land Rover, Kia, Abarth, Fiat, Skoda, Alfa Romeo i Jeep.

PUBLICITAT

Les instal·lacions estaran obertes durant tot el dia ininterrompudament, des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre.

Aquesta és la quinzena edició, i cada any se’n porten a terme dues: una al febrer a Vilanova i la Geltrú i una altra a l’octubre a Vilafranca.

També et pot interessar

Comentaris