Diumenge comença la temporada d’espectacles familiars a Vilafranca

Avatar
01/10/2020 - 15:05h

Ho fa amb un espectacle “La princesa en texans” que vol trencar estereotips i fer passar una bona estona en família

La Xarxa de Vilafranca del Penedès arrenca la seva 26ena temporada amb un espectacle que vol trencar estereotips i fer-nos passar una bona estona en família.

L’espectacle “La princesa en texans” de la companyia Sgratta tindrà lloc al teatre Cal Bolet de Vilafranca del Penedès el diumenge 6 d’octubre a les 12 hores. Té una durada de 60 minuts i està recomanada per a un públic a partir de 3 anys. Després dels mesos de confinament i d’estiu, torna la Xarxa de Vilafranca aquest diumenge amb l’espectacle de teatre “La princesa en texans” de la Companyia Sgratta; el 8 de novembre, el teatre Cal Bolet s’omplirà de màgia amb el nou espectacle del mag Stigman “El circ dels impossibles”; el 7 de febrer de 2021 el musical “Blancaneu i els set nans” de Magatzem d’Ars ens farà passar una bona estona, i el 7 de març direm “Adéu Peter Pan” amb l’espectacle de titelles de Festuc teatre

PUBLICITAT

La princesa en texans estava programat pel mes de març i es va haver de reprogramar per la declaració de l’estat d’alarma. Recordar que les entrades adquirides per l’espectacle de març no són vàlides i que cal tornar a adquirir entrada. L’aforament per aquest espectacle és del 50% i es demana al públic que sigui al teatre 30 minuts abans de l’espectacle per poder facilitar l’accés  esglaonat per zones. Hi haurà gel hidroalcohòlic a disposició del públic i cal dur mascareta a partir dels 6 anys. Les entrades són a la venda al web espectacles.vilafranca.cat al preu de 6€ i hi ha descompte per a persones a l’atur, monoparentals o família nombrosa (del 25%) i per persones jubilades i pensionistes residents a Vilafranca, persones amb discapacitat i acompanyant i persones amb el carnet blanc de l’Ajuntament de Vilafranca (del 50%). Malgrat que es demana prioritzar la compra per internet, el dijous de 18 a 20 hores està oberta la taquilla del teatre Cal Bolet per fer la compra presencialment.

PUBLICITAT

Sinopsi:Al País del Poble Sec fa temps que no hi plou, i per acabar-ho d’arreglar, un terrorífic drac es beu la poca aigua que raja de la Font Dolça. Aconseguirà la princesa Maribel fer fora el drac? Ho aconseguirà el cavaller? Arribarà finalment l’aigua al poble? Prepareu-vos perquè, dos peculiars venedors ambulants, ens explicaran aquesta fantàstica llegenda. Coneixerem una princesa molt especial, que amb l’ajuda d’una pila de personatges divertits, ens ensenyaran que l’important no és qui ets, sinó com ets.  

També et pot interessar

Comentaris